Descargar EBOOK Cartes als meus amics autor SILO gratis online


Descargar EBOOK Cartes als meus amics autor SILO gratis online Título Del Libro: Cartes als meus amics
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 935 Kb
El autor del libro: SILO
El editor: LEON ALADO EDICIONES
ISBN 13: 9788494128615
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Què passa amb l'acceleració del món d'avui? Quin rumb porten els esdeveniments? Què farem enfront dels canvis de valors, significats i comportaments? Com assumirem les transformacions econòmiques i tecnològiques? Signifiquen alguna cosa les aspiracions de les societats i els individus en la mecànica dels esdeveniments actuals?

A la vista d'aquestes i altres preguntes que, avui més que mai, ens fem tots, l'estudi i anàlisi que realitza l'autor ens porta a comprendre i trobar respostes.

Enfront de la crisi social i personal, Silo ens proposa un altre tipus de relació entre les persones, posa l'accent en la intencionalitat humana, “saber si es vol viure i en quines condicions fer-ho”, proposa la democràcia real i l'Humanisme Universalista. Reconsidera la relació entre capital i treball, el rol de les forces armades en les societats d'avui, els drets humans, els processos revolucionaris i la no violència activa, entre molts altres temes de la major actualitat.

El lector té a les seves mans un llibre que el sorprendrà, tant per la seva senzillesa com per la seva profunditat. L'autor dóna un missatge optimista alhora que aporta les complexes claus històriques que ens han portat fins al moment actual.


El autor es SILO escribió un interesante libro titulado Cartes als meus amics. El libro de la publicó la editorial LEON ALADO EDICIONES, y en este momento por el libro de Cartes als meus amics PDF ISBN (9788494128615) es necesario pagar 12.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Cartes als meus amics EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SILO, que te pueden gustar, igual que el libro de Cartes als meus amics EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Cartes als meus amics EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Cartes als meus amics PDF
Descargar en EPUB Cartes als meus amics EPUB
Descargar en DOC Cartes als meus amics DOC
Descargar en TXT Cartes als meus amics TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Cartes als meus amics


Javier

El libro, que me ha cambiado la conciencia de

Miguel

A la lectura sin duda lo RECOMIENDO!!!

Carmen

Este libro mantiene en vilo hasta el final!

Javier

Genial el libro! super! Ha gustado mucho!

Ainhoa

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Cartes als meus amics autor SILO gratis online

PDF: cartes-als-meus-amics.pdf Cartes als meus amics PDF
EPUB: cartes-als-meus-amics.epub Cartes als meus amics EPUB
DOC: cartes-als-meus-amics.doc Cartes als meus amics DOC
TXT: cartes-als-meus-amics.txt Cartes als meus amics TXT