Descargar EBOOK La defensa de les constitucions de catalunya autor JOSEP CAPDEFERRO I PLA gratis online


Descargar EBOOK La defensa de les constitucions de catalunya autor JOSEP CAPDEFERRO I PLA gratis online Título Del Libro: La defensa de les constitucions de catalunya
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 681 Kb
El autor del libro: JOSEP CAPDEFERRO I PLA
El editor: RAFAEL DALMAU
ISBN 13: 9788423208265
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:El Tribunal de Contrafaccions, una mena de Tribunal Constitucional, únic a l’Europa del seu temps, va funcionar, amb radical bilateralitat entre el rei i la terra, entre octubre de 1702 i juny de 1713, i va tractar almenys dinou casos.
Una de les seves sentències va inhabilitar un governador que havia sancionat el presumpte furtador d’uns melons sense cap judici previ; dues altres van fer alliberar persones detingudes indegudament més enllà del temps que les lleis permetien; una darrera, l’any 1713, va treure dos homes comuns d’una galera on els havia condemnat a remar un jutge militar, incompetent sobre els civils. Altres casos van tenir màxima transcendència política i van suposar autèntics conflictes de sobirania amb la monarquia, que va rebre un missatge clar: a Catalunya no podia governar de forma autoritària, sinó que havia de subjectar-se a les lleis pactades en Corts al llarg de segles.
El Tribunal de Contrafaccions va constituir el cim de la cultura pactista de Catalunya, la culminació de l’estructura política i jurídica que els catalans van defensar aferrissadament durant la Guerra de Successió i que el Decret de Nova Planta de Felip V va triturar l’any 1716


El autor es JOSEP CAPDEFERRO I PLA escribió un interesante libro titulado La defensa de les constitucions de catalunya. El libro de la publicó la editorial RAFAEL DALMAU, y en este momento por el libro de La defensa de les constitucions de catalunya PDF ISBN (9788423208265) es necesario pagar 16.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La defensa de les constitucions de catalunya EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP CAPDEFERRO I PLA, que te pueden gustar, igual que el libro de La defensa de les constitucions de catalunya EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La defensa de les constitucions de catalunya EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La defensa de les constitucions de catalunya PDF
Descargar en EPUB La defensa de les constitucions de catalunya EPUB
Descargar en DOC La defensa de les constitucions de catalunya DOC
Descargar en TXT La defensa de les constitucions de catalunya TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La defensa de les constitucions de catalunya


Aitor

no gustó el libro

Daniel

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Adriana

Un libro que dejará después de leer un montón de emociones

Diego

No vale la pena el tiempo invertido.

Marina

Fantástico libro!!!
Añadir comentario
Descargar EBOOK La defensa de les constitucions de catalunya autor JOSEP CAPDEFERRO I PLA gratis online

PDF: la-defensa-de-les-constitucions-de-catalunya.pdf La defensa de les constitucions de catalunya PDF
EPUB: la-defensa-de-les-constitucions-de-catalunya.epub La defensa de les constitucions de catalunya EPUB
DOC: la-defensa-de-les-constitucions-de-catalunya.doc La defensa de les constitucions de catalunya DOC
TXT: la-defensa-de-les-constitucions-de-catalunya.txt La defensa de les constitucions de catalunya TXT